Forum & Help

Slow server?

Posted by Maurice on 29 Oct 2010, 20:12

Is your server slow again or something, because for a couple of days now it takes forever for this site to respond when you click a link, and I do not have the problem with any other site, so the problem must be here somewhere. Plus the chatroom has a crap connection again, for several days now.
User avatar
Maurice  
 
Posts: 2925
Member since:
04 Jan 2009, 15:59


Posted by Paul on 29 Oct 2010, 20:35

I don´t know about the chatroom but the rest of the site is very s......l.....o.....w When I post this, I know that I can go and make a cup of coffee, drink it, walk the dog and come back and it´s still loading..it has been like this for a week or so now.
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10473
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Benno on 29 Oct 2010, 20:39

Maurice wrote:Is your server slow again or something
I think it is yes. I'm having the same problems.
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by Peter on 29 Oct 2010, 20:57

Idem dito here ;-)
User avatar
Peter  Belgium

Moderator Moderator
 
Posts: 17218
Member since:
25 Mar 2008, 18:51

Posted by musketier on 29 Oct 2010, 23:01

the same here too to bad I don't drink coffee or have a dog to walk to kill the time in between. I'm sure it will clear up soon :-D
User avatar
musketier  United States of America
 
Posts: 3517
Member since:
21 Dec 2009, 16:11

Posted by Paul on 30 Oct 2010, 10:13

Today it´s as fast as a rat up up drainpipe... :-)
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10473
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Help keep the forum online!
or become a supporting member

Posted by SamSagace on 31 Oct 2010, 09:33

I don't always have this problem and only for posting response 1/4 ! :roll:

What is your navigator?Image
I use Mozilla firefox and it's very good for me! Image
User avatar
SamSagace  France
Supporting Member (Silver) Supporting Member (Silver)
 
Posts: 2826
Member since:
05 Sep 2010, 22:59

Posted by Benno on 31 Oct 2010, 10:11

The slow loading times are not browser but server related. A right browser could lower loading times of pages though, but if the server is slow that won't help much. At this moment Google Chrome is the best browser to visit this forum in. It has much faster loading times than Internet Explorer and Mozilla Firefox. I know because I have the latest version of both other browsers running on my PC as well. ;-)
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by ModernKiwi on 04 Nov 2010, 19:03

It was (and is) running very slow for me. I gave up after about 10 minutes of waiting to post a reply to a thread.
User avatar
ModernKiwi  New Zealand
 
Posts: 1982
Member since:
23 Jun 2008, 10:36

Posted by musketier on 04 Nov 2010, 23:15

It seems to have its good and bad days, sometimes all is fast and other times sloooow. ah well it will get better I'm sure
User avatar
musketier  United States of America
 
Posts: 3517
Member since:
21 Dec 2009, 16:11

Posted by Maurice on 12 Nov 2010, 11:03

If it is server related, then please give the folks that are supposed to run and maintain the server for you a huge kick underneath the lower end of their backs for doing a crap job at it.
User avatar
Maurice  
 
Posts: 2925
Member since:
04 Jan 2009, 15:59

Posted by Benno on 12 Nov 2010, 11:23

It's part of the shared hosting service I have.

I'm going to upgrade so I'll have my own server, but this costs 4x as much as it does now. This might take 1-2 months because I don't have any money at the moment. I too find the slowness of the website highly irritating, but there's nothing I can do about it now. :(
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by Paul on 12 Nov 2010, 14:41

I can bear with it...but posting pics is impossible here at the moment...Peter kindly posted the pics of my De Havilland becuase I was waiting over 20 mins for them to upload and nothing happened. Bloody modern technology...back to the spinning jennys I say!!!!! :-)
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10473
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Peter on 12 Nov 2010, 14:54

Maybe Benno need some sponsering, so he can have his own server sooner ;-)
User avatar
Peter  Belgium

Moderator Moderator
 
Posts: 17218
Member since:
25 Mar 2008, 18:51

Posted by Paul on 12 Nov 2010, 15:37

Peter wrote:Maybe Benno need some sponsering, so he can have his own server sooner ;-)

I´ve got my own server...she takes the children to school, gets the shopping...everything!! Mind you, quite expensive :-)
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10473
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Benno on 12 Nov 2010, 18:11

:mrgreen:
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Help keep the forum online!
or become a supporting member

Posted by Peter on 12 Nov 2010, 18:28

Paul wrote:I´ve got my own server...she takes the children to school, gets the shopping...everything!! Mind you, quite expensive :-)

Hey wait a second! Benno has something similar in house. But in his case, he calls him Dad :mrgreen:

Benno wrote: :mrgreen:

That's what the grin stands for :lol:

:joker:
User avatar
Peter  Belgium

Moderator Moderator
 
Posts: 17218
Member since:
25 Mar 2008, 18:51

Posted by Dad's Army on 12 Nov 2010, 20:11

Peter wrote:Hey wait a second! Benno has something similar in house. But in his case, he calls him Dad :mrgreen:
Think this server is down ;-)
User avatar
Dad's Army  Netherlands

Moderator Moderator
 
Posts: 4270
Member since:
18 Nov 2007, 22:53

Posted by Peter on 12 Nov 2010, 20:13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
User avatar
Peter  Belgium

Moderator Moderator
 
Posts: 17218
Member since:
25 Mar 2008, 18:51

Posted by Paul on 14 Nov 2010, 20:07

Now I can´t send PM´s if they have pics in them??? I have tried today to send something to Samsagace but nothing...just service temporarlíly unavailable..
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10473
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Next page

Return to Forum & Help