Forum & Help

Slow server?

Posted by Dad's Army on 14 Nov 2010, 20:34

Paul wrote:Now I can´t send PM´s if they have pics in them??? I have tried today to send something to Samsagace but nothing...just service temporarlíly unavailable..


the dirty pics are automaticly banned :mrgreen:
User avatar
Dad's Army  Netherlands

Moderator Moderator
 
Posts: 4280
Member since:
18 Nov 2007, 22:53


Posted by Paul on 14 Nov 2010, 20:51

Paul wrote:Now I can´t send PM´s if they have pics in them??? I have tried today to send something to Samsagace but nothing...just service temporarlíly unavailable..


Dad's Army wrote:the dirty pics are automaticly banned :mrgreen:


:lol: :lol: I just got a PM from Rich...wanted to send one back and the same....I wanted to send you one as well..but nothing!!!
I´ll try again later. :-)
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10478
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Benno on 14 Nov 2010, 20:55

Sorry, but there's nothing I can do about it. All you can do is try again later.
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by Paul on 14 Nov 2010, 20:59

Benno wrote:Sorry, but there's nothing I can do about it. All you can do is try again later.

it´s ok :-) ...I´ve sent the message by UPS now :mrgreen:
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10478
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Dad's Army on 14 Nov 2010, 21:25

Paul wrote:it´s ok :-) ...I´ve sent the message by UPS now :mrgreen:


Got it
Image
User avatar
Dad's Army  Netherlands

Moderator Moderator
 
Posts: 4280
Member since:
18 Nov 2007, 22:53

Posted by musketier on 03 Dec 2010, 05:21

The slowness only seems to occurring only at certain times of the day which is mid-afternoon my time.
User avatar
musketier  United States of America
 
Posts: 3517
Member since:
21 Dec 2009, 16:11

Help keep the forum online!
or become a supporting member

Posted by Peter on 03 Dec 2010, 18:17

musketier wrote:The slowness only seems to occurring only at certain times of the day which is mid-afternoon my time.

Siesta time isn't it :mrgreen:
User avatar
Peter  Belgium

Moderator Moderator
 
Posts: 17218
Member since:
25 Mar 2008, 18:51

Posted by Maurice on 03 Dec 2010, 20:26

musketier wrote:The slowness only seems to occurring only at certain times of the day which is mid-afternoon my time.

Yes indeed, from 6 in the morning till 6 in the morning, the next day that is.
User avatar
Maurice  
 
Posts: 2925
Member since:
04 Jan 2009, 15:59

Posted by SamSagace on 12 Jan 2011, 23:30

"necroposting" !!! :mrgreen:
since a few days (only about one week.... :joker: ) the forum is sometime very very slow...
(I could go the refrigerator for taking a beer... :beer: )
Your servor is not enough powerful ?? :coffee:
User avatar
SamSagace  France
Supporting Member (Silver) Supporting Member (Silver)
 
Posts: 2826
Member since:
05 Sep 2010, 22:59

Posted by Paul on 13 Jan 2011, 15:58

Slow isn´t the word....!!!!!
I also keep getting this when trying to post;

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, service@webmailer.de and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10478
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Benno on 13 Jan 2011, 16:16

Today I got a reply from my provider that there were indeed "performance problems" and they're busy fixing it. Finally a useful reply after dozens of e-mails I sent to them in the last couple of months... :roll: Hopefully they'll get it fixed soon because the slow server is highly frustrating.
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by Maurice on 13 Jan 2011, 18:28

You're paying for it, so you should get what you've paid for. If they cannot deliver what they promised, and they haven't for a long time now, they should give you a refund.
User avatar
Maurice  
 
Posts: 2925
Member since:
04 Jan 2009, 15:59

Posted by SamSagace on 14 Jan 2011, 16:32

I have no problem yet... :drool: :drool: :drool: :drool:
I'm a magician!!! :lol: :joker:
User avatar
SamSagace  France
Supporting Member (Silver) Supporting Member (Silver)
 
Posts: 2826
Member since:
05 Sep 2010, 22:59

Posted by Benno on 18 Jan 2011, 12:07

They're still busy fixing the technical problems.
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31

Posted by Killa on 18 Jan 2011, 14:42

im having some problems too,sometimes it wont load the reply button for few times,and when it loads it,it takes few minutes!
User avatar
Killa  Croatia
 
Posts: 92
Member since:
16 Jan 2011, 15:38

Posted by musketier on 07 Feb 2011, 21:39

Well it was working well here for about a week and a half now we are back to the same slow server problems and error messages and now not everything is loading up on the pages unless one refreshes continually. :oops:
User avatar
musketier  United States of America
 
Posts: 3517
Member since:
21 Dec 2009, 16:11

Help keep the forum online!
or become a supporting member

Posted by Paul on 07 Feb 2011, 22:07

About half an hour ago I got the forum looking like a word text page.....very odd.
User avatar
Paul  China

Moderator Moderator
 
Posts: 10478
Member since:
25 Nov 2008, 09:31

Posted by Maurice on 07 Feb 2011, 22:38

I had an error concerning the SQL yesterday, so you might want to take a look at your database, Benno.
User avatar
Maurice  
 
Posts: 2925
Member since:
04 Jan 2009, 15:59

Posted by musketier on 14 Feb 2011, 06:02

yet again its happening with a server connection this is getting rather tedious I must say
User avatar
musketier  United States of America
 
Posts: 3517
Member since:
21 Dec 2009, 16:11

Posted by SamSagace on 14 Feb 2011, 13:03

musketier wrote:yet again its happening with a server connection this is getting rather tedious I must say

same problem this night!!! :angry1: I was afraid because I thought all my new posts could be lost !!! :roll:
User avatar
SamSagace  France
Supporting Member (Silver) Supporting Member (Silver)
 
Posts: 2826
Member since:
05 Sep 2010, 22:59

Previous pageNext page

Return to Forum & Help