Forum & Help

Forum slow and offline

Posted by Benno on 17 Jul 2018, 10:45

Hi all,

At first I thought it was a momentary peak of traffic (happens sometimes). After receiving multiple more e-mails and being unable to visit the forum myself I contacted my webhost last night.

Apparently the site received a lot of aggressive traffic from Baidu (which like Google crawls webpages in order to show them in their search results). This resulted in the forum being slow and at some times being inaccessible.

We now blocked all traffic coming from Baidu. The forum immediately got fast again so it seems the problem is fixed. :-D
User avatar
Benno  Netherlands

Forum Admin Forum Admin
 
Posts: 2388
Member since:
07 Oct 2007, 16:31


Posted by Dad's Army on 17 Jul 2018, 11:10

Glad it is working again, thanks all for giving me a notice at well :yeah:
User avatar
Dad's Army  Netherlands

Moderator Moderator
 
Posts: 4489
Member since:
18 Nov 2007, 22:53

Posted by Beano Boy on 22 Jul 2018, 16:56

Well done Benno,and helpful Remco too. :thumbup: :thumbup:

Thank you kindly for,The freshly oiled cogs and springs and other tic-tock sounding things! The Forum is up and running speedily again. Regards BB
User avatar
Beano Boy  England
Supporting Member (Gold) Supporting Member (Gold)
 
Posts: 5988
Member since:
03 Sep 2013, 14:45

Posted by Bluefalchion on 22 Jul 2018, 18:34

Hooray! I must confess that I simply powered through all of those snail-paced page loads. Number one, I am old enough to remember dial-up; Second, I can't very well go without!

Thanks Benno.
Bluefalchion  United States of America
 
Posts: 1528
Member since:
23 Dec 2010, 07:57


Return to Forum & Help